Politică de confidențialitate

Operatorul sitului

Adresa site-ului web este: https://startandgo.ro. Operatorul site-ului este START & GO S.R.L. – Bucureşti, cod fiscal 48034776, NORC J40/7640/2023, Bucureşti.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Singurele date care se colectează de către site sunt cele despre vizite, şi NU conţin informaţii care pot duce la identificarea personală a utilizatorilor, excepţie fiind cazurile în care vizitatorii sitului completează un formular de contact. În cazul completării unui formular de contact, datele trimise prin formular vor ajunge direct la căsuţa de e-mail a operatorului şi sunt păstrate în mod exclusiv pentru scopul continuării legăturii iniţiate de vizitator în acest fel, şi sunt păstrate în condiţii maximă de securitate.

Cu cine partajăm datele tale

Datele colectate pe site NU se partajează cu terţe părţi, excepţie fiind cazurile de incidenţă legală, dacă acest lucru va fi necesar.

Cât timp îți păstrăm datele

Datele colectate despre vizite, precum şi cele trimise prin formularul de contact, se păstrează doar pentru perioada minimă necesară efectuării unor analize ce ţin de securitatea şi operarea sitului, şi sunt automat şterse periodic.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Orice vizitator care a trimis datele sale printr-un formular de contact, poate solicita eliminarea datelor sale din baza de date, cu excepţia cazului în care informaţiile trimise prin formular sau ştergerea aceastora ar intra sub incidenţa legilor în vigoare.

Pentru a solicita ştergerea informaţiilor trimise prin formularul de contact, puteţi suna la numărul de telefon afişat în secţiunea CONTACT